Thursday, November 27, 2014

SIMCARD TONE EXCEL

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG TONE EXCEL INILuangkan masa untuk melihat Video dibawah ini dan ia mungkin akan mengejutkan anda dan mengubah Kehidupan anda untuk jangka masa
Bagaimana jika anda boleh mendapat duit extra sebanyak RM500/ RM1,000 / RM5,000 setiap bulan hanya dengan berkerja beberapa jam setiap hari? 


Disini saya ingin perkenalkan satu PELUANG yang hebat malah tk masuk akal kerana terlalu mudah untuk kita menjana pendapatan sampingan setiap Bulan.
Sehingga hari ini sudah melebihi 108,000 rakyat Malaysia sudah menyertai Program ini.Sebahagian besar dari mereka sudah pun menikmati Ganjaran dari ToneExcel. Ada yang mendapat komisyen Puluhan,Ratusan dan Ribuan Ringgit setiap bulan.Saya ulang setiap bulan hingga ke hari ini.

Ia tidak seperti Bisnes Internet yang lain,ia tidak memerlukan modal yang besar,tiada resiko,tiada beban yang perlu anda tanggung.

Projek Menajana RM5K dengan Hanphone


 
 


Pernahkah anda mendengar bahawa hanya dengn menjadi pengguna handphone anda boleh mendapat pendapatan sampingan yang lumayan,tanpa mengubah kerja yang anda lakukan sekarang, tanpa menjual apa-apa barangan,malahan ada yang sudah mencecah ke-5 angkah pendapatan setiap bulan..

Pernahkah anda mendengar satu talian Hanphone yang memberikan banyak kelebihan kepada Para Penggunanya?
Jika belum lagi , disini saya ingin menawarkan kepada anda untuk menggunakan tailian Prabayar ( Prepaid ) TuneTalk melalui program ToneExcel.


Kelebihannya ialah :

a. Dalam sebulan ada hari-hari dimana TuneTalk akan memberikan panggilan percuma kepada anda. Anda boleh membuat panggilan kemana sahaja tanpa dikenakan apa-apa bayaran.


b. Sebagai pengguna prabayar TuneTalk, anda akan diberikan Insuran Kemalangan 100K, tetapi dengan syarat anda mesti topup RM60 minimum setiap bulan.

c. Setiap kali anda topup anda akan mendapat point tiket AirAsia. Mata ganjaran ini tiada tarikh luput dan boleh dikumpulkan sehingga cukup untuk anda menaiki kapal terbang AirAsia secara PERCUMA.
 
 


video redeem point tiket air asia

 d. Anda boleh kekalkan no lama, iaitu nombor handphone yang anda pakai ketika ini menjadi no di simkad tunetalk ini. Anda tidak perlu risau untuk kehilangan nombor kesayangan anda itu.

e. Anda boleh Top-Up dimana2 dan juga secara online.Walaupun TuneTalk masih baru bertanding dengan telco yang lain,tetapi kemudahan untk mendapatkan Topup adalah setaraf dengan mereka.Anda boleh boleh topup di mana-mana kedai yang ada menjual top-up seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.Pergi sahaja ke kedai tersebut dan katakan anda ingin membeli topup TuneTalk.Malahan anda boleh Topup secara Online melalui Maybank2u,CimbClick,dan juga menggunakan kredit kad anda.

f. Untuk mempercepatkan supaya anda boleh mendapatkan komisyen yang dijanjikan, anda boleh meminta ahli keluarga anda bertukar kepada talian TuneTalk melalui Program ToneExcel ini. Ini bermakna setiap kali mereka topup, anda akan mendapat komisyen.


Maklumat Pembayaran Komisyen di Program ToneExcel:

1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang anda sendiri taja, anda akan diberikan bonus RM20 dan anda boleh taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit.

2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang anda taja sendiri, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang ditaja oleh Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3 dan setiap level adalah infinity. 
Contoh Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank adalah setiap kali rakan tajaan anda topup cuma RM10 adalah :

 Level-1 sebanyak 6% - 0.60sen
Level-2 sebanyak 3%  - 0.30sen
Level-3 sebanyak 11% - 1.10sen


Jika lagi banyak rakan tajaan anda tpup lagi banyaklah kadar keuntungan anda.


SERTAI SEKARANG
DAPATKAN SIMKAD PREPAID TONEEXCEL HARI INI JUGA !!Semoga program ini benar-benar boleh membantu anda menyelesaikan dan menambah kewangan anda setiap bulan. Semoga berjaya.